Hoppa till innehåll

Bakfull… men bra kurs!

Blöh! Jag blir verkligen mycket, MYCKET mera bakis nu än för ett år sedan. Nu är klockan snart halv 8 (på kvällen!) och jag börjar precis nästan känna mig som människa igen. Fortfarande en bakis människa… Börjar fundera på om jag kanske klarar av en pizza… Jag brukade ju aldrig bli särskilt bakis, varför blir jag det nu? Jonas har samma problem… han skulle ha spelat rollspel ikväll men orkar inte, så nu är vi hemma och tycker synd om oss själva…

Det var alltså invigning av nya studentpuben i T1 igår. Ville Valla Pub, några studenters projekt som de arbetat för ett bra tag nu. En liten, mysig lokal och ett spännande ölsortiment. Inte ett ställe man går till för att ta “en stor stark” utan att bry sig om vad man får, här fick man i stället botanisera bland sorterna. Drack riktigt fina grejer… och starka var de också. :) En kul kväll, trots att det var lite för trångt.

Jag fick precis svar på ett mail jag skrev till ansvarige för min profil. Jag behöver inte läsa Människa-datorinteraktion som jag skrev att jag skulle i förra inlägget! Jippi! Det vi läser i projektterminen räcker, skrev hon. Jag valde TDDB48: Databasteknik, 5 poäng, i stället. Den vill jag VERKLIGEN läsa, så det ser jag fram emot! Det gjorde genast vårterminen lite bättre… 23 poäng ska jag läsa, det borde väl vara lagom…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *