Hoppa till innehåll

Ännu mera kursomval

Idag var jag i skolan och jobbade med datorsimuleringen 8-12, sen gick jag hem och åt mat samt jobbade lite till hemifrån, med rapportopponering och förberedande av onsdagens presentation. Har hunnit slappa lite också och precis sett filmen I, Robot med Jonas. Tyvärr lite av en besvikelse, den verkade så bra i början…

Det kom ett mail om en ny kurs, som jag givetvis nappade på. Pragmatisk programmering, en kurs som ges på distans över internet. Man ska sitta hemma och labba i java och göra en egen browser… det lät ju jättetufft. :) Jag avanmälde mig från databastekniken, eftersom jag kan läsa den i höst i stället, och anmälde mig till den här kursen. Får se vad det blir. En egen browser. :) Det låter ju häftigt i alla fall.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *