Hoppa till innehåll

Equilibrium

Framtid. Känslor, samt föremål som främjar känslor, är förbjudna. Känslor orsakar bara elände och krig, så därför ska man våldsamt skjuta ihjäl alla som inte håller med och helst slipper ta drogen som stoppar känslor…

Trots paradoxen är det en ganska bra filmidé med en del intressanta tankar, som såklart drunknar i en massa sisådär trovärdig action. Tyvärr missade jag nog en del smarta poänger eftersom jag inte alltid hörde vad de sa. Jösses, fast jag såg den igår kan jag inte ens nu komma ihåg hur den slutade, utan blandar hela tiden ihop den med den andra filmen jag såg samma dag som tydligen gjorde ett starkare intryck, även om den var en besvikelse (I, Robot).

Intresseväckande, bitvis spännande, men misslyckas ändå att få mig att känna särskilt mycket för filmen. Känslor är ju ändå onödigt, eller hur var det nu?

FilminfoIMDB: Equilibrium
Regissör: Kurt Wimmer
År: 2002
Omdöme (1-5): 2
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *