Hoppa till innehåll

Ghost in the shell 2: Innocence

I den andra filmen går något snett med en serie kvinnorobotar som säljs som sexleksaker till folk med diverse jobbiga perversioner. De börjar mörda folk och samtidigt skicka ut meddelandet ”hjälp mig.. hjälp mig..”. Vad är det som står på?

Vi hade oturen att se en version med riktigt dålig textning; svårläst font, kass timing och en hel del som fattades. Därför missade vi säkert en del, men trots det tyckte jag att storyn kändes intressant och betydligt mer sammanhållen än i första filmen. Även denna film är otroligt snygg och innehåller en hel del roliga detaljer, exempelvis är hunden väldigt charmig och naturtrogen. :) Miljöerna är väldigt mycket mer detaljerade än karaktärerna, det känns lite konstigt ibland. Men hur som helst gillar jag den här filmen mycket mer än ettan.

FilminfoIMDB: Ghost in the shell 2: Innocence
Regissör: Mamoru Oshî
År: 2004
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *