Hoppa till innehåll

Big Fish

Ed Bloom har levt ett fantastiskt liv, åtminstone om man får tro alla historier han berättar. Sonen Will tror som liten på allt fadern berättar, men känner sig sviken i äldre år när han inser att han inte alls vet vem fadern är och vad han egentligen gjort. De pratar inte med varandra på några år, men när Will kommer hem till faderns dödsbädd börjar han lyssna på fadern igen och försöka lära känna den gamle mannen. Vad är sanning och måste allting vara sanning? Är det inte ibland bättre att försköna en tråkig historia för att få bättre minnen? Och kanske var inte allt bara lögner…

En väldigt fantasifull, kreativ film. Helt klart sevärd.

FilminfoIMDB: Big Fish
Regissör: Tim Burton
År: 2003
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *