Regn

Umm. En inte alltför bra dag. Fick min nattsömn förstörd och har inte jobbat hemtenta. Skar mig i fingret. Blev blöt och kall…

Var i skolan en sväng och kollade igenom en nästan färdig Lithanian med Alex. Imorrn trycks nya numret, ska bli spännande att se hur det blir.

När jag kom hem och började skissa lite på hemtentan ringde Maria och undrade om jag ville sällskapa med henne när hon gick på lägenhetsvisning… och det ville jag ju såklart! Ut i regnrusket igen… Det var en liten etta, bostadsrätt, med ett riktigt fint rum och mindre fint kök + badrum. Badrummet skulle precis renoveras, så det gjorde inget. Själva rummet hade en sned vägg med fönster, vilket var riktigt häftigt, och en mysig sovalkov så att det nästan blev som två rum. Förmodligen blir det besvärlig budgivning och Maria trodde inte att hon skulle gå vidare med det. Efter visningen letade vi rätt på någonstans att fika. Vi irrade runt ett tag och hittade ett konditori som precis stängt… men till slut kom vi till Lindhs nere på stan och det var såklart öppet, som alltid. Blev inte särskilt imponerad av deras varma choklad (liten, liten kopp med O’boy och sprayflaskgrädde, nästan 30 spänn) eller deras kanelbullar (ganska torr och trist), tyvärr, men det var ju i alla fall mysigt att komma in i värmen och sitta och snacka lite ett tag.

Tröstade mig själv efter den blötkalla hemfärden (och efter att jag lämnat tillbaka borrmaskinen jag lånat avl FR Ryd) genom att laga riktigt god mat till mig själv, färskpasta och en sås med bland annat champinjoner och fetaost. Jonas hade redan ätit bakismat när jag kom hem – pizza från Sandra såklart. Sen var det en MASSA disk och mina stackars händer mådde inte alls bra… nu är jag trött… film, kanske? eller sova?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *