Hoppa till innehåll

Jönköping, duktig och så vidare…

Jag har kommit en bit på väg gällande hemtentan, men de senaste dagarna har jag verkligen inte hunnit alls… torsdagen redovisas ganska bra på min EFIT-sida (på foto.dagar.se) och fredagen kommer att dyka upp som en reseberättelse… då var nämligen jag och Jonas på utflykt i Jönköping! Det var jättemysigt, vi bara promerade runt, pratade och fikade… När vi kom hem åt vi på Julie’s i Ryds centrum och sen kollade vi på film. Mysigt att ha en heldag med sötisen, det behövs ibland, det blir ju inte alltid så spännande saker man pratar om en vanlig vardaglig dag…

Idag har jag flängt runt och varit duktig hela dagen..! Tvättat, borrat hål för nätverkskabeln i väggen mellan sovrummet och kontoret, fixat och donat med sladdtrasslet, strykit saker, dammsugit lite, bakat kladdkaka… Jonas syster Emma var här och fikade en sväng och vi diskuterade vad deras mamma ska få i 50-årspresent. Ser ut som att det blir en liten sväng till Oskarshamn om ett par veckor!

Nu är Jonas på spexskifte och lär väl komme hem i ett inte alltför nyktert tillstånd inpå småtimmarna… själv har jag roat mig med att titta på film (Big fish) med Daniel. Det var kul! Vi måste verkligen skaffa fåtöljer man kan sitta i när man tittar på film, känns lite dumt att sätta gästerna och sig själv i sängen. :) Det blir kanske på nästa studiemedel… nu börjar det se ganska skralt ut på kontot…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *