Hoppa till innehåll

Kravall

Igår hade jag inte tänkt gå på kravall, men däremot köpa en fåtölj. Nu blev det tvärt om… I skolan blev jag övertygad av Frida att följa med på tentakravallen. Jag tyckte ju egentligen att det var en bra idé, eftersom det är D-Groups kravall och jag ju är gammal D-Groupare.. så jag var inte överdrivet svårövertalad. Jonas och jag skulle åka till IKEA och köpa fåtölj, så vi gav oss av och var såklart tvungna att spendera mycket mer tid ute på Tornby än vi behövde, eftersom bussarna går så sällan. Det gjorde inte så mycket, vi hann både till systemet och till IKEAS restaurang där vi åt tortillas och guacamole. När vi till slut kom till hämtlagret blev vi besvikna; fåtöljen vi sett ut fanns inte i lager. :( Tråkigt, tråkigt, tråkigt! Nåja, vi köpte i alla fall pallen Oddvar att ställa skrivaren på… men en fåtölj hade verkligen suttit fint. Vill ha!

Kom iväg sent till förfesten, efter en stunds tupplur som behövdes efter IKEA-utflykten. Det var några få tappra själar ur gamla D-Group som samlades hos David och så småningom hamnade på Kårallen. Jag planerade att gå hem tidigt, men tiden gick jäääättefort. Nåja, det blev ganska tidigt i alla fall. Jag ville ju hem till Jonas och ha det mysigt… och mysigt blev det. :)

Idag har jag varit sekreterare på mitterminsutvärderingen. Har redan skrivit protokoll också, jag är så duktig… Nu ska vi strax åka till Oskarshamn och fira Jonas mamma som fyller 50…

Det blev ingen femma i psykologi… men det gör inte så mycket.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *