Mindre produktiv helg

Har väldigt svårt att motivera mig att plugga numme, desto lättare att spela RuneScape… Har varit lite deppig också, vilket inte gör det lättare att åstadkomma saker… tur att man har världens bästa Jonas att krama på!

I torsdags efter att jag skrev det senaste inlägget begav jag mig till skolan och inledde arbetet med att bygga vår linjeföljande robot. Jag och Björn ska göra sensorenheten. Till en början var jag precis hur förvirrad som helst och även om jag fattade mer efter de fyra timmar som vi lade ner känner jag mig fortfarande inte särskilt hemma i Muxen (labbet) och med hårdvarugrejer överhuvudtaget… Vi har inte kodat något hittills utan byggt sensorer fysiskt. Björn lödde det vi kunde göra (inte mycket eftersom det fattades komponenter) och det var nog bäst så, jag är nog för darrhänt… Lite trist att pyssla med sånt som verkligen inte är ens grej… men vi får väl se hur det går.

På torsdagskvällen var jag, Ellinor och Maria duktiga! Vi gick nämligen på Friskis i Berga. Lång cykeltur för mig, men det gav väl bra uppvärmning, antar jag… Ellinor och jag gick på ett medelpass (som egentligen skulle ha varit medel/puls enligt schemat) och Maria styrketränade. Efteråt gjorde vi fruktsallad hemma hos dem, det var gott.

I fredags var jag och Jonas och såg Holgerspexet. Innan åt vi falafel på Marmaris, samt drack kaffe på Santinis. Santinis var verkligen bättre lämpat för mys… Snabbmatsställen med TV känns aldrig lika avslappnande som flådiga caféer. :) Spexet var kul att se, men som Jonas inte var sen att påpeka, så håller alltid LiSS (Linköpings studentspex, som Jonas skrev manus till förra året och därför är ordentligt insatt) högre kvalitet. Skådisarna var bra, men hade inte mycket att arbeta med, manus kunde ha varit bättre.
Såg mitt gamla ex där också, David. Han var med sin nya tjej och de såg jättesöta ut. Kul för honom! Det är så skönt att verkligen känna så, återigen tur att jag har Jonas! Undrar om jag skulle vara lika duktig på att vara ex om jag fortfarande var olycklig singel? Förmodligen inte.

Annars har inte helgen varit någon höjdare… igår tvättade vi tre veckors tvätt… suck! Det blir inte mycket gjort då. Ska jag lyckas göra något vettigt idag, då? *spänningen stiger*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.