Hoppa till innehåll

Red Dragon

Vad hände egentligen innan Clarice Starling träffade Hannibal Lecter i När lammen tystnar? Det får vi veta mer om i den här filmen. Nu handlar det om en FBI-agenten Will Graham, som haffade Lecter och nästan dog på kuppen. Han har dragit sig tillbaka, men när en ny seriemördare börjar begå brott övertalas han att komma tillbaka. Graham och Lecter är nämligen ett ypperligt team när det gäller att förstå seriemördare, men är det verkligen klokt av Graham att kontakta Lecter igen…?

Jag gillar filmen. Anthony Hopkins är alltid suverän som Lecter, men jag upplevde honom som mycket läskigare i När lammen tystnar, som på det stora hela också är en bättre film.

FilminfoIMDB: Red Dragon
Regissör: Brett Ratner
År: 2002
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *