Hoppa till innehåll

Imorrn är det dags…

Jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde igår… jag vet bara att det inte blev särskilt mycket pluggat. Det är så svårt att ta tag i det! Imorgon bitti klockan 8 får jag hemtentan via mail… jag kommer att vara begravd i den tills fredag klockan 9.25 då jag är inbokad för muntlig redovisning. Jag ser inte fram emot dessa dagar, men det ska bli skönt när det är över. Ännu skönare såklart om jag klarar tentan också.

Idag har saker gått ganska dåligt… Pluggade bara lite, betalade 1000kr för nya linser (ajj!!), skulle gå på Friskis men hittade inte lokalen och när jag skulle cykla hem så gick snodden av på mitt minicykellyse.
Kändes onekligen ganska snopet att inte hitta Friskis. När jag kollade kartan igen såg jag att det nog låg längre ner på gatan än jag gick, men jag gick ju efter gatunumret jag fått. Det måste ha varit fel… mycket märkligt. Jag gav upp letandet när passet började, ville inte vara sen. Gick lite på stan i stället men H&M stängde innan jag hann kolla på allt jag ville…

Har försökt fixa lite saker att se fram emot i alla fall, eftersom mitt liv känns ganska trist just nu. Mailade Katharsis (teaterförening) och frågade om det finns något man kan vara med på, mailade utbytesstudentansvarige och anmälde intresse för att faddra en amerikan i höst (jag saknar att prata engelska!), preliminärbokade filmkväll med Daniel på söndag och bokade in legotrippskravall med Jonas den 20:e. De två första är åtminstone långsiktiga möjligheter. :)

Förresten så var jag jätteduktig igår och hade glasögon hela dagen. Tyvärr funkar det verkligen inte… Det är läskigt att ha dem på sig, särskilt när saker rör på sig. Det räcker med att gå omkring ute. Ser så dåligt då. Det värsta är att skära lök, vilket jag såklart var tvungen att göra igår. Linser ger ett så bra skydd att jag i vanliga fall aldrig känner av att jag skär lök. Utan linser är det nästintill outhärdligt, det gör så ont. Löste det ganska bra genom att lägga skärbrädan i diskhon och hela tiden spola vatten över löken – lite jobbigt bara när bitarna rann iväg. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *