Hoppa till innehåll

Ny fåtölj

Min tenta/munta gick tillräckligt dåligt för att jag inte skulle få besked direkt… jag vet alltså inte än om jag är godkänd. Läskigt. Jag vill inte behöva göra om det hela, det var ganska tungt. 27 timmar på två dagar…

Efter redovisningen åkte vi till IKEA och den här gången lyckades vi faktiskt köpa vår tilltänkta fåtölj (se dagens fotodagboksinlägg för bild)! Den är riktigt skön, men av någon anledning hade vi fått för oss att den skulle kosta 800… men det var bara att hosta upp en lusentapp. Nu är vi panka. Dröjer nog tills vi har råd med en fotpall… :/ Jag har börjat få lite julklappsångest också…

Vi fotade oss i fotoautomaten på IKEA! Jag har velat göra det jättelänge, det är kul att ha bilder på mig och sötisen ju!

Vi hade myskväll igår och åt riktigt gott: svamppasta. Härligt! Vi åt gott idag också, jag kan verkligen rekommendera de vegetariska bitarna som kallas tzay (stavade jag rätt?). Sojabitar med nästan-kött-konsistens och faktiskt riktigt mycket smak, vilket är ovanligt för vegetariska färdigprodukter. LÄTT det bästa i den kategorin som jag har provat!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *