Dunk-dunk-dunk-dunk…

Argh!! Snart blir jag tokig! Sitter hemma idag och jobbar med systemdesignen till projektet. Uppenbarligen är människan som bor ovanför oss också hemma. Jag är så trött på hans/hennes ovana att åstadkomma rytmiska, dunkande ljud! Vår mest realistiska teori är att personen i fråga stampar takten till musik. Ofta. Länge. Ihållande.

Dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-
dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-
dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-
dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-
dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk-dunk.

Jag är så trött på det! Men vad gör man? Kan man ringa på och be personen i fråga att sluta stampa takten när han/hon lyssnar på musik?
Till saken hör ju att vi bor i studentlägenhet och där ska man vara accepterande mot sina grannar, så bryr sig inte heller de när man har party hela natten. Och det är ju en struntsak egentligen… det är bara ibland som vi tydligt hör musik… men det här dunkandet hör vi nog dagligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.