Tenta och hemsida

Jag lyckades försova mig 50 minuter i morse. Mycket duktigt att välja just etiktentadagen för denna blunder. Som tur var hann jag ändå, nöd och näppe, med andan i halsen. Tentan var lite speciell, men vi får väl hoppas att jag tog den.

Jag kan med GANSKA stor sannolikhet säga att jag tog nummetentan! Vi fick nämligen ett mail där examinatorn sa att om vi inte just fått ett mail som sade något annat, så var vi godkända. Jag är fortfarande lite nervös, eftersom studentmailen varit offer för förseningar en del på sistone, men nu har det i alla fall gått rejält många timmar… ska plocka upp tentan imorrn och förvissa mig om resultatet.

Idag har jag, förrutom att skriva tenta, läst etik, systemdesign och kalkylering, jobbat med min hemsida! Det syns inte så stor skillnad för blotta ögat, men jag har helt arbetat om strukturen. Nu ska det bli lättare att göra om sidans utseende, om jag skulle känna för det, bara en sida att ändra på. Annars är det som märks mest att det inte längre är frames, utan ramar, och att man kan komma åt varje undersida via en direktlänk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *