Hoppa till innehåll

Jodå!

Jodå, jag tror bestämt att notifieringen fungerar nu…!

Igår kom alltså Tomas och Carolina hit från Oskarshamn. Jonas följde med dem till IKEA och givetvis var fotpallen han tänkte köpa slut och skulle inte komma in förrän vecka 50… Det går så dåligt för oss med våra fåtöljplaner!

Vi drack lite öl hemma och traskade sedan bort till VilleValla Pub, mysig som alltid. Vi var faktiskt inte så länge på själva kravallen men det var inte så mycket folk vi kände igen där heller och den vegetariska maten var slut, vilket gjorde Jonas ledsen. Vi andra åt på VilleValla, det var gott. Testade en mjölkdrink på Kårallen för första gången, det var gott. Schysst att de finns, främst för nykterister men även för oss suputer som vill ha något att varva med!

Är som tur är inte bakfull idag utan kommer nog lyckas läsa lite etik inför morgondagens tenta.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *