Hoppa till innehåll

Snö och spex

Det var tur att jag fotade snö igår, idag är det nämligen plusgrader igen. Igår vid lunchtid var det sol och ca 10 minusgrader, så jag tog en fotopromenad tillbaka till skolan när jag slängt i mig min mat. Tyvärr tyckte kameran att det var för kallt, så efter ett tag vägrade den fokusera. Höll jag den i armhålan en stund gick det att ta en eller ett par bilder, innan den behövde värme igen. :) Bilderna borde komma upp på fotosidan idag, jag hoppas i alla fall hinna fixa med dem.

Jonas och jag var på spex igår! Innan tänkte vi gå på Steve’s coffee, eftersom de har en massa roliga kaffedrinkar, men det var smockfullt där. Efter att ha hittat ett antal andra smockfulla, eller stängda, caféer fick vi nöja oss med Linds. Jag var lite motvillig eftersom de allt annat än imponerade vid mitt senaste besök, men det fick duga.
Spexet var såklart bra, som alltid! Jag blev såklart sugen på att stå på scen, som alltid. Inga nyheter, alltså. :)

Nu sitter jag och äter lunch i skolans kanske sämsta datorsal, Knutpunkten. Sämsta jag brukar besöka i alla fall… men jag ska alldeles strax köpa julfestbiljetter här uppe i C-huset, så det tjänar ingenting till att gå iväg nånstans… Sen ska vi jobba robot. Helst av allt vill jag bara att dagen ska ta slut… att terminen ska ta slut… jag är trött på det här. Jag vill ha lite nytt… mer nytt än bara ny termin kommer innebära, är jag rädd.

Idag har jag fått YTTERST välkomna CSN-pengar! Härligt! Vad köper man i julklapp till alla nu då? :/

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *