Hoppa till innehåll

Kodapa

Idag kom jag och Björn äntligen igång ordentligt med programmeringen av sensormodulen till roboten. Vi har inte alls mycket kvar innan vi skrivit all kod som vi, enligt en första gissning, tror att det ska vara. Blir spännande att se hur fel vi har. :)

Jonas och jag slog på stort idag för att fira CSN-pengarnas ankomst… eller kanske för att vi var lata och hungriga. Hur som helst åt vi pizza! Mmmums.

Mycket att göra alla dagar nu… blev bara 5 timmars sömn inatt och nu är jag för trött för att göra något vettigt. 22:37 säger datorklockan. Får väl sova då… mmm vad skönt. Mina ögon kommer glädjas åt att bli av med linserna, som klibbar rejält nu. God natt!

(Jag hann/orkade visst inte lägga upp vinterbilderna idag)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *