Hoppa till innehåll

Ganska duktig, men inte tillräckligt…

Inledde dagen med två timmar kalkylering hos Ida. Skönt att slippa ta sig till skolan. Efter det tänkte jag tentaplugga (kalkyleringstenta på måndag), men det bidde inte så. Har i alla fall tvättat en rejäl omgång och som vanligt fick jag inte något vettigt gjort under tiden. Det var inte helt lätt att tvätta idag heller, en tredjedel (4 av 12) maskiner var ur funktion och resten upptagna, i princip..
Har också lagt upp mina vinterbilder och trixat ihop en liten julversion av sidan.

Jonas åkte till Stockholm idag eftersom det är Tubenhelg. Jag var ju med på festen förra året och det var skoj, men den här helgen är enda tillfället att plugga till tentan på måndagen… och jag tycker om att klara saker. Det är skönt att jag inte har kuggat något hittills på projektterminen, nu är det i princip bara kalkyleringstentan och datortekniktentan kvar som går att kugga, resten är projektarbete som lär bli godkänt på ett eller annat vis.

Idas pojkvän är ute och reser och hon berättade att hans mamma mest blir ledsen när han ringer, eftersom hon alltid tror att han ringer med dåliga nyheter. Han tycker såklart att det är jobbigt att hon är så orolig och det förstår jag ju… ändå kunde jag själv inte riktigt slappna av innan jag fick höra att Jonas kommit fram ordentligt. Det är ju halt och läskigt ute… och det värsta som skulle hända vore ju verkligen om något dåligt hände det bästa jag har, min älskling! Men det känns ändå lite fånigt att vara orolig och alltid föreställa sig det värsta… varför håller jag på så?! :)

Hur kunde dagen gå så fort?

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *