Hoppa till innehåll

Första december!

Jaha, då var det december då! Fast i vår Bamsekalender har vi fått öppna luckor ända sedan första advent (även om vi inte upptäckte det förrän dagen efter). Bamsekalendrarna är de bästa!

Igår jobbade jag robot större delen av dagen… idag kommer vi kanske rentav att kunna se om vi tänkt hyfsat rätt. :)

I förrgår blev det inte mycket skoljobb, jag passade på att åka ner på stan i stället. Fräschade till håret lite, även om det fortfarande ser risigt ut, fast lite kortare… Försökte julshoppa lite, men det var riktigt klurigt. Vad tusan ska man köpa åt alla?

Som ett led i mitt projekt att förnya trosbeståndet köpte jag inte mindre än fyra par trosor och testar dem nu med spänning. De jag hade igår var rätt sköna, men inte överdrivet snygga. De jag har idag är rätt coola, men kliar lite… besvärligt. Varför ska det vara så svårt att hitta vettiga trosor? De kostar ju jättemycket, man kan inte prova dem innan man köper dem och ibland är det bara att slänga dem direkt… suck!

Börjar bli rejält trött på att halka runt i snömodd nu. Vad trevligt det skulle vara om man hade ett par skor med rejäl sula… och helst vattentäta också… som det är nu glider jag fram nästan friktionslöst. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *