Hoppa till innehåll

Radio vill ha mig!

Jag fick just ett telefonsamtal från en man som ville intervjua mig för ett radioprogram imorgon… Anledningen var att han hittat sidan med mina pärlplattor hos Pärlplatteklubben och programmet skulle handla om just märkliga hobbys. Jag var aktiv pärlplattebyggare i början av 2000-talet och slängde väl iväg någon 2002 också, men det känns ändå ganska avlägset… Dessutom sitter jag i muxen och jobbar robot imorgon när intervjun skulle ske. Och min mobiltelefon är elak. :) Fast framförallt så vet jag inte riktigt vilken intressant information jag skulle kunna förmedla så här långt efteråt… så jag ställde mig ganska tveksam till det hela. Men det var ju roligt att han tyckte att mina var särskilt roliga. :) Det sade han åtminstone, men det kan ju ha varit så att det var lättare att ragga upp telefonnummer till en person med så ovanligt efternamn som jag, än till någon med mer ordinärt namn.

Mina är som sagt inte enormt spektakulära. För något spektakulärt, kolla in
Eva Linders palats, alla Merit Ljusbergs plattor, Mattias Olofssons stol, Maria Göransdotters romantiska dukning och nästan vad som helst av Lars Nilsson eller Lina Carlstedt.

Sitter annars och korrläser rapport nu. Har tillbringat dagen i muxen och faktiskt fått sensorenheten att fungera hjälpligt. Monterade ihop allting ytterst provisoriskt, då det visade sig svårt att använda skruvarna vi borde använt. Det blev en spännande konstruktion med plastskedar och tejp för att få fast sensorerna under robotbilen i stället…
Styralgoritmen är inte klar, så roboten uppför sig inte helt vettigt än, men det ska bli spännande att se hur det går, även om jag inte är överdrivet förtjust i hela robotprojektet (särskilt inte hårdvarubiten).

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *