Hoppa till innehåll

Julfest

Igår var det julfest för D- och lärarsektionerna på Plaza nere på stan. Vi var ett gäng från förra årets D-Group och Läx (festerierna som arrangerar) som hamnade vid samma bord och Jonas fick sitta bredvid mig också. Han var jättegullig som bordsherre, drog ut stolen och försedde mig med öl (jag hade inga fickor så han fick ha hand om mina pengar också). :) Det var mysigt! En rolig sak med julfesten är att man ska ha med sig en julklapp värd 20 kronor och lämna in när man kommer. Sen kommer tomten och delar ut klappar till alla som haft med sig. Det är alltid lika roligt att se vad folk har köpt – oftast blir det ju ganska oseriösa grejer. Jag köpte en uppvridbar hoppande penis på ben. :) Jonas såg när en tjej fick den och skrattade åt den med sina kompisar. Jonas köpte en liten hjärtkudde med texten “Världens bästa älskare”. Keno vid vårt bord fick den, han såg väldigt lycklig ut. :) Själv fick jag en liten kaffeservis i plast, som Sofie i gamla Läx hade köpt. Jag såg till att tigga öl i kaffekopparna (jag fick alldeles gratis från baren, fast bara en gång… hrm…) och leta rätt på Sofie och skåla med henne. :) Jonas fick godis. Det är märkligt med godis när man är lite onykter; man äter gärna men registrerar egentligen inte så mycket. Passar ju inte så bra till öl.

Växlade faktiskt ett par ord med David också, exet, som var där med sin lärarflicka. Inte ofta det händer. Det kändes lite skumt, jag kände nämligen precis igen sättet på vilket han artigt konverserar med folk han inte känner så mycket. Vi känner ju faktiskt inte alls varandra längre… men det kändes väl helt okej, bättre det än att vara kyliga mot varandra… Det är en så konstig känsla att totalt radera en relation!

Kläderna luktar rök idag, det är den stora nackdelen med vanliga uteställen. Man är så bortskämd när man festar på Kårallen; billig alkohol och rökfri luft.

Har inte varit så produktiv idag. Jonas har varit borta hela dagen och det vettigaste jag gjort var väl att diska och att fixa lite i projektrapporten. Annars har jag bland annat sett två filmer… Jag är inte jättebakis, men ganska seg.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *