Hoppa till innehåll

Hur ska det gå?

Jahapp… nu har jag kommit till det där stadiet då jag verkligen inte orkar koncentrera mig på att plugga längre. Har kanske fått ihop sju pluggtimmar idag i alla fall. Ska det räcka för att ta tentan imorrn? Tur att det är eftermiddagstenta så kanske jag kan motivera mig att plugga lite mer på förmiddagen…

Jonas håller på att baka scones nu! Det ska bli gott! Varför gör man aldrig scones för? Det var verkligen jättelänge sen.

Annars händer det väl inte så mycket spännande i tentaplugget… fick julkort idag, från Veronica! Har varit taskig i kistan en del under dagen… trist. Har läst lite Harry Potter också. Ska väl bli klar med andra boken snart.

Och så väntar jag på post…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *