Hoppa till innehåll

Mera julklappar!

Det gick bättre på stan idag. Jag fick ett par skor, två par byxor och en kjol. Dessutom hittade jag jättefina (eehhhhrrmmm) cerisa smycken att ha på mig på vår IT-sittning i januari. Cerise är ju vår programfärg, vilket innebär att vi springer runt i cerisa åveråler ganska ofta.

Måste sy upp byxor nu, det är inte roligt. Varför kan inte kläder finnas i lite fler varianter? Jeans brukar ju finnas i varierade längder och bredder, varför kan det inte vara så med allt…?

En annan bra “julklapp” är att Veronica följer med till Oskarshamn på nyår! Det var jätteroligt att ha henne med förra året, så jag tycker att det är jättebra såklart. Nog för att Jonas kompisar är trevliga, men det är roligt att ha någon där som man verkligen känner också!

Jag skulle börja plugga Analys A idag… men det blev så sent med stan och allt. Får väl se om jag börjar ikväll, måste ju som sagt sy upp byxor också.

Puss och kram till världens bästa Jonas om du läser det här! :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *