Hoppa till innehåll

Orkanen Gudrun

Ännu mera katastrofer. Orkanen Gudrun krävde inte lika många liv, men var säkerligen en lika stor katastrof för dem som drabbades av den som för dem som drabbades av tsunamin. Lite orolig var jag allt när Jonas var ute och drällde under natten. Att min oro var befogad fick jag veta när han kom hem och berättade hur Rydsskogen sett ut när han promenerade igenom den. Jag har varit och fotat lite idag, mina orkanbilder finns här.

Annars är det sista dagen innan tentan och jag försöker repetera och lära mig det sista, med begränsad framgång. Vi tvättar och köpte nästan en fåtölj… eller rättare sagt, vi var och tittade på en som kunde vara likadan som den vi redan har, men det visade sig att den inte var det.

Snart får vi se hur många klädesplagg som förstörts i tvätten den här gången… en av mina ganska nya tröjor hade fått ett märkligt svart märke, får väl se om det går bort i framtida tvättar… suck. Varför måste det vara sån gambling att tvätta? Något klädesplagg kommer säkerligen att förstöras, men vilket? Vad ska vi göra, vi kan ju inte gärna sluta tvätta. Tvätta allt för hand? Nej, knappast…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *