Datorplaner

Sitter och klurar på datoruppgraderingar. Jag behöver mer hårddisk! Ska man vara snål och köpa en “billig” 120 Gb eller ska man tänka att man lika gärna kan ta i ordentligt och köpa 300 Gb? Då blir det ca 1700 spänn, en tusenlapp dyrare än att köpa 120 Gb… det svider nu, men kommer det att vara värt det när jag väl betalat igen det (får nog låna från sparkontot) och återhämtat mig..?

Ska nog köpa grafikkort också, har bara ett integrerat i moderkortet och det gör ju ingen lycklig… funkar sisådär bra att köra Sims 2, det laggar ganska mycket. Vad ska man köpa där? Lönar det sig att undvika att vara snål?

Det drygaste med att köpa såna här grejer är ju att man vet att det kommer att bli så jäkla billigt… Jag hade ju lite ångest när jag köpte mitt 512 megabytes minneskort till kameran och nu kostar de såklart en bråkdel av vad jag gav. Men det ÄR ju trevligt att ha… jag fyller aldrig minneskortet numera, men jag vill ju inte göra det heller, det är tråkigt att få slut! Nu är det bara batteriet som begränsar och tyvärr har jag supit bort mitt extrabatteri. Jäkligt trist, jag kom hem från sittningen i fredags utan min kameraväska… och i den låg det, vilket jag inte kom att tänka på förrän ett par dagar senare. Plötsligt var det lite tråkigare att ha glömt kamerafodralet.

Annars… tja, vi hade terminens första basgruppsmöte idag. Det kändes lite konstigt att ha BG igen, vi har ju inte haft det sen förra våren. Jaja, det blir nog bra… kändes som att jag hamnade i en grupp med bra potential i alla fall.

Har även varit på gympa och träffade Ellinor där, så jag fick sällskap hem i snöslasket. Ja, det snöar idag! Träffade “min australiensare” (utbytesstudenten jag är fadder för) på campus, han hade sin första snöupplevelse. Synd att det är så blaskigt bara.

IDAG HAR VI FÅTT PENGAR FRÅN CSN!!!! JAAA!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *