Hoppa till innehåll

Fullspäckad dag

Imorse gick Jonas upp och bakade scones till mig, fast jag började 8 och han 13. Ibland har man det bra! :)

Efter första föreläsningen (reglerteknik, zzz) var jag så grymt trött att jag åkte hem och sov… ställde klockan på 11.45, men lyckades verkligen inte ta mig ur sängen förrän 12.30. Då blev det lite stressigt eftersom jag var tvungen att äta innan föreläsningen 13.15 och jag inte riktigt kunde det precis nyvaken… kom lite sent, men det fick gå. Grafikföreläsningen var ganska obegriplig idag också… Jag och Einar skrev upp oss för att labba ihop i alla fall, det är bra. Har fortfarande ingen labbkompis i TTIT62 och i webbkursen tänkte jag försöka få labba ensam, men har en märklig människa med märkligt namn och märklig engelska som skickar en massa mail till mig om att han/hon vill labba med mig… hmm…

Hur som helst… lingvistikföreläsningen var intressant idag också och jag fick föreläsarens underskrift på pappret om försenad kursanmälan, så det ska nog gå bra att bli registrerad på kursen. Det är kul att ha hittat något intressant… jag suger i mig varje ord så fort han drar en liten anekdot om något språkteknologiskt han varit med om. Kan det vara någonting att pyssla med i framtiden?

Klockan 18 infann jag mig på Friskis & Svettis för att jympa, men det passet var fullt… Fick vänta till 18.30 och gympa i lilla salen. Ledaren var en av ekonomtjejerna som varit projektledare för klassen under projektterminen! Hon spelade nästan bara låtar om otrohet och att göra slut, jag hoppas att det var en slump och inte en spegling av hennes liv eller något. Inte vet jag, hon var inte min projektledare. :)

Nu har jag bråttom! Kokar ägg… ska slänga i mig lite mat och sedan infinna mig på HG för fadderträff om en halvtimme. Kanske blir det några öl med min australiensare efteråt, vi får se.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *