Hoppa till innehåll

Nätdagboken 5 år!

Wow! Idag har jag skrivit nätdagbok i fem hela år! Tänk vad tiden går. Roade mig med att ta reda på hur många inlägg jag skrivit varje år:

2000 144 st
2001 195 st
2002 94 st
2003 154 st
2004 182 st

…och detta blir det femtonde år 2005.

Den relativt låga aktiviteten år 2002 får förklaras med att jag flängde runt utomlands halva året och bara hade tillgång till internet via nätcaféer. Jag bodde ju i London under större delen av våren och reste i Asien under sommaren.

2001 var mest aktiva året alltså, det var spännande… får se hur många det blir 2005. :)

Idag har jag haft en hemmadag… det har tyvärr inte gått så bra vare sig med plugget eller att planera aktiviteter för kvällen, det får bli en myskväll på egen hand.

Jag sa till Ellinor igår att jag nästan aldrig har riktigt ont i knäna numera och vad har jag idag? Ont i knät såklart… det är dessutom det som jag INTE brukar ha ont i. Besvärligt. Det ÄR ju bra att träna men samtidigt är det lätt att få ont av det. Jag har gått på Friskis två gånger hittills den här veckan och hade kanske gått idag om det inte gjort så ont… får se hur det blir imorrn.

Jag har beställt JÄTTEDYRA datorgrejer idag. Det blev en hårddisk på 300 Gb (nu måste det väl ändå räcka?! Jag tyckte att 120 var oändligt mycket när jag köpte datorn för 1,5 år sen…) och ett jätteflashigt, alldeles för dyrt grafikkort. Ett GeForce 6600GT (128mb) för den som bryr sig. Jag hade rejäl ångest innan jag bestämde mig, men varför snåla egentligen? Det svider REJÄLT i kassan NU, men om ett tag är det glömt och kvar finns bara grejerna. Vore trist att vilja uppgradera igen sen. Jag hade mest ångest över grafikkortet, eftersom jag inte egentligen BEHÖVER ett… men vill ha! Banne mig om inte Sims 2 funkar bra efter det här… jag vill ha grejerna! Ska passa på att ominstallera datorn också, så bra så bra! Har velat det länge, men hur gör man backup när man har hårddisk på 120 Gb? Okej att mycket av det tas upp av installerade saker och att allt kanske inte måste sparas, men ändå.

Det enda jag är rädd för med stor hårddisk är att jag ska samla jättemycket saker, inte ha en chans att backa upp och så kraschar skiten. Jag ska försöka ha backup på åtminstone mina bilder. Redan nu tar min bildkatalog 6,31 Gb. Det är många cd-skivor…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *