Hoppa till innehåll

Mysigaste helgen!

Helgen var bra! Förutom då att jag inte åstadkom mycket i pluggväg, men… jaja. I lördags fick jag besök av Maria. Hon hade med sig fruktsallad, hon är så pysslig och gullig. :) Sen poppade vi popcorn och tittade på The Polar Express. Det var inte någon vidare värst bra film, men ganska snyggt animerad och det var ju kul att ha sett den. Vi började även se Hitchcocks Rebecca, men insåg att vi inte skulle hinna klart innan Maria var tvungen att gå till bussen, så vi tog en kvällspromenad i stället. Synd att inte hinna se filmen, men bra att vi nu har en anledning att ses igen, snart!

Söndagen blev min och Jonas mysdag och även min EFIT-dag i ersättning för den senaste, då det inte passade. Får se när jag hinner fixa bilderna…
Vi åkte till IKEA och köpte skrivbordsstol till Jonas och nya kuddar till oss båda. Vi lyckades nämligen inte särskilt bra med att tvätta våra gamla… det blev fjädrar i hela tvättmaskinen! Jonas köpte färgpennor också, jag köpte ett kamerafodral och vi köpte ett nytt underlakan också…

Vi planerade att laga någon seriös middag, men förenklade planerna något allteftersom klockan gick och hungern steg. När vi gick och handlade råkade vi förenkla planerna ännu mer, eftersom vi inte kunde motstå doften från pizzerian… så det blev pizzakväll hemma, pizza och vin! Vi hann testa Jonas färgpennor också och mysa och se film…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *