Hoppa till innehåll

Inställd lektion!

Vilket högstadiefenomen! Jag minns hur man varje morgon ivrigt skyndade bort till anslagstavlan vid expeditionen och kontrollerade listan med rubrik “Inställda lektioner”. Ibland blev man lycklig…

Riktigt så gick det inte till idag. Vi hann faktiskt komma till lingvistiklektionen, men eftersom kursböckerna är slut på båda campus bokhandlar var det inte många som hade dem. Vi flyttade lektionen i stället. Slapp gå till 19 idag alltså… :) Men jag har mycket att göra!

Har testat Half-Life 2 på datorn idag, en snabbis. Ville mest kolla hur det såg ut, eftersom jag har ett nytt grafikkort på väg (+ hårddisk). Borde få hämta grejerna imorrn. HL2 funkade väl typ… det laggade inte direkt, men däremot hängde det sig hela tiden! Det var åtminstone snällt och sparade innan det kraschade, men det var ganska irriterande i alla fall. Jag hann inte särskilt långt, hann inte ens få något vapen så det var inte så mycket action. Får väl se om jag hinner testa mer…

Väntar på Jonas med maten färdig nu, vilken duktig liten husfru jag är. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *