Hoppa till innehåll

Busschaufför – glatt humör?

Jag måste bara få beklaga mig lite över busschauffören som körde oss från IKEA till Ryd i söndags. När Jonas gjorde sig beredd att kliva på, med ett stort paket (= Jonas nya skrivbordsstol) i famnen, fräste han:

– Hördu, det är ingen godstransport det här!

Sen var det, herregud, någon som ville kliva på därbak med en barnvagn och gubben muttrade:

– Jaja, barnvagnar får väl vara okej, men jag vet inte om jag kan acceptera det där paketet!

Lyckligtvis kom vi på båda två och vårt paket i alla fall.

Vad TROR gubben? Tror han att vi åker buss till och från IKEA bara för att göra livet surt för honom (som om det ens skulle påverka honom att vi åker obekvämt med ett paket?). Tror han att vi tycker att det är roligt att försöka pussla ihop att åka bussar som går en gång i timmen i vardera riktningen med vårt shoppande? Tycker han att vi ska GÅ hem till Ryd med ett 18-kilos otympligt paket?

Vi blev irriterade.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *