Hoppa till innehåll

Effektivitet?

Hur bär man sig åt för att få saker gjorda? Jag har väldigt mycket att göra men tycks inte åstadkomma särskilt mycket. Det är svårt när ens dagar blir så upphackade, man får aldrig riktigt tid att sätta sig in i något. Och det är lite för lätt att göra ingenting vettigt… Hur gör man? Jag vill hinna med att göra saker!

Jag har i alla fall fått en del reglerteknik, inklusive inlärningsmål till tisdagens basgruppsmöten, gjort idag. Det är bra. Men ärligt talat känns det som att man borde ha lyckats uträtta mer på alla dessa timmar?!

Har varit på promenad med Jonas också, samt handlat och lagat mat. Sånt tar tid. Det tar tid att äta också… och att gå på toaletten och alla såna där småsaker man gör… Faktiskt!

Insåg just att det bara har blivit tre fotodagboksbilder den här månaden, som ju är i princip slut. Bottenrekord! Det går verkligen i perioder. Ibland gör jag en rusch, mer eller mindre inspirerad. Det blir såklart bäst när jag gör det för att jag ÄR inspirerad och inte för att det känns som att det borde hända nåt på sidan. Hur kunde det gå så många dagar den här gången? Visserligen har jag inte haft något kamerafodral på ett tag och därför inte tagit med mig kameran lika ofta… men nu har jag ett igen. Och dessutom träffade jag Lång på Spar idag och han hade tagit hand om ett kamerafodral på sittningen där jag tappade bort mitt, så det verkar som att jag kommer att få tillbaka mitt gamla. Hoppas att reservbatteriet ligger kvar i det, för det var det som var det viktigaste.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *