Ominstallera datorn…

…tar lätt en hel dag. Jösses vad mycket det är att pilla med. Skönt att få det gjort i alla fall, men det dröjer nog tills jag har fått igång allt jag behöver.

Givetvis stöter man alltid på problem. Givetvis svär man alltid över Microsoft och alla andra programvaruföretag. Varför kan inte jag få bestämma över min dator? Varför måste alla program lägga en massa filer i Documents and settings? Varför måste Windows utgå från att jag, som användare, är dum i huvudet?

Jag tryckte på C: i “Den här datorn” varpå Utforskaren tyckte att det nog inte var så lämpligt om jag tittade på filerna där, eftersom det var en systemdisk, och därför smällde upp ett fönster med en varningstext i stället. Herregud! Som tur var gick det i alla fall att klicka att jag visst ville se mina filer…

Varför kan inte Windows utöka sina versioner från Home och Pro och allt vad de har till Newbie och Smartie eller något? Jag vill bestämma över min dator!

Tänk så trevligt det skulle vara om ett program kunde hålla sig i SIN katalog så man vet var man har det och hur mycket plats det tar…

Jaja. Skönt att få det gjort, som sagt. Nu behöver jag bara lösa ett litet bekymmer med min nya hårddisk (fixa hållare o bättre sladd o så) och gärna köpa ett litet grafikkort också… jävla Dell som bara har PCI-platser i sina datorer! Köp inte Dell om du vill uppgradera din dator någon gång…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *