Hoppa till innehåll

Mera labbande och sånt…

Idag blev jag klar med tredje labben i Webbprogrammeringskursen! Det är en multimediapresentation, ett hopkok av bilder, text och ljud, skrivet i SMIL. Tufft språk faktiskt, det liknar HTML fast används alltså för att synkronisera multimediamaterial. Du kan titta på min presentation om du har RealPlayer, orkar vänta på att ladda in den och jag inte tagit bort den (det kommer jag att göra när handledaren godkänt labben).

Jag är förresten inkonsekvent vad gäller stavandet av labb. Jag tycker att lab funkar bra också. Det är nog till och med snyggare. Laboration heter det ju, inte labboration.

Vi råkade ju ut för en grinig busschaufför när vi varit på IKEA sist… jag råkade skriva en kafétanke om det… även dåliga upplevelser kan leda till något bra. Eller bra och bra, men det är väl bra att skriva bara för att det är skoj ibland.

Jag var förresten duktig imorse och åkte och gympade klockan 11. För en gångs skull var jag faktiskt nöjd med passet också, det var trevligt. Bakade kladdkaka igår, så det går väl på ett ut nudå… :) Borde verkligen gympa mer, men det är lite svårt att få tid. Det tar ju liksom minst två timmar med transporttiden inräknad. Alltid dåligt att få sin dag upphackad – man åstadkommer mer om man kan sitta koncentrerat och t.ex. labba.

Nu vill jag att Jonas ska laga mat till mig…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *