Hoppa till innehåll

Veckokomplettering

Jag kom på att det är ett par saker jag borde ha skrivit om den här veckan. Det bästa är nästan att Lång är en hjälte! Han tog hand om mitt kamerafodral efter sittningen på Flamman och så fick jag tillbaka det i torsdags. Fodralet var ganska whatever, jag hade redan köpt ett nytt (men nu har jag ett till den andra kameran också, som jag ska sälja till mamma för att få lite kosing), men det som var underbart var att mitt extrabatteri låg kvar i det. Det kostade 300 kronor och det är ganska mycket pengar när man ligger på minus… (Fast jag ligger på den något bättre sortens minus, eftersom jag bara har lånat från mitt och Jonas sparkonto.)
Lång är veckans hjälte, tillsammans med personen som bad honom ta hand om kamerafodralet!

Onsdag-torsdag var det LARM… jag satt och labbade hemma i onsdags, men i torsdags kollade jag lite. Det är alltså arbetsmarknadsdagarna, när man kan gå runt och kika på diverse företag som presenterar sig och delar ut pennor, godis och sånt. Jag snabbkollade lite och åt faktiskt bara en enda godisbit – en Dumleklubba som jag fick av Alex när jag stannade till vid hennes Lintekbord. För övrigt nästan läskigt mycket folk jag kände var involverade; det kändes som att jag kände mer än hälften av alla jag såg springa runt i röda funktionärströjor… Det enda företag jag pratade med var Opera, där en kille demonstrerade deras digital-TV-box-prototyp som var rätt tuff, samt deras nya sätt att trycka ihop webbsidor när browserfönstret är för litet – att försöka få det viktigaste (texten) större, medan bilder och sånt kan minskas.

Annars… tja, var det något mer. I ärlighetens namn händer det väl inte så mycket spännande, jag försöker mest vara duktig och få saker (labbande, mest) gjorda. Jo, jag och Alex redovisade och blev godkända på reglertekniklabben vi gjorde tillsammans, det var bra.

Idag är nog planen att vara duktig större delen av dagen. Kanske se nån film också…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *