Göteborg!

Ja, nu tänker jag skriva det i dagboken. Nu har jag sagt det till folk och det börjar kännas som att det faktiskt ska hända:

Jonas och jag ska flytta till Göteborg i sommar!

Ingenting är spikat såklart och vi har definitivt ingenstans att bo, men förhoppningsvis ordnar sig allt sådant så att våra planer slipper grusas. Jonas håller på att söka exjobb i Göteborg nu och jag bestämde mig väl egentligen redan i höstas att jag skulle följa med om det blev något. Ju mer vi tänkt på det, desto mer rätt känns det… jag vill härifrån nu, jag är trött på Linköping.

Min plan är att läsa min profil på Chalmers i stället, det borde ju gå att ordna. Men allra först tänker jag ta ett “sabbatsår” och läsa språk, antagligen japanska. Jag vill, jag vill, jag vill! Jag vill verkligen att planerna går i lås, det vore så trist att bli kvar här.

Har inte skrivit något tidigare, eftersom jag inte ville chocka folk i onödan ifall inget blev av. :) Men nu vet familj och många vänner redan om planen/drömmen, så nu kan jag väl skriva om mina funderingar här…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *