Hoppa till innehåll

Zombie Flesh Eaters

Det här skulle mycket väl kunna ha varit en sån film man säger “så dåligt att det blir bra” om. Men inte ens det… tyvärr!

En segelbåt driver runt utanför New York och när man fångar in den dyker det upp en blodtörstig zombie ur den. Båten tillhör en försvunnen, framstående vetenskapsman och hans dotter ger sig av för att leta efter honom tillsammans med en journalist. De kommer, tillsammans med ett par med en segelbåt, till en ö där en doktor ojar sig över döingar som reser sig upp och äter upp folk. Hur ska det gå?

En riktigt risig rulle faktiskt, även om många kallar den för något av det bästa i kategorin. Inte för att jag egentligen väntar mig mycket av zombiefilm, men nog borde väl genren kunna erbjuda någonting bättre än det här?

Men många lär väl uppskatta att helt omotiverat få se nakna kvinnobröst, förstås. Vem sätter på sig dykutrustning och dyker runt bland knivskarpa klippblock med brösten fritt hängande? Det undrar jag det, men jag behöver nog inte reflektera över det eftersom det är så pinsamt uppenbart att filmskaparna bara ville visa den jävla brudens tuttar. Som tur var följde filmen konstens alla regler; kvinnor som visar brösten går det illa för, kvinnor som inte gör det överlever. Som tur var slapp jag se tuttarna i zombieversion.

Tuttar och zombies, alltså. Vill du se det, visst. Annars går det verkligen att ägna tiden åt något bättre…

FilminfoIMDB: Zombie Flesh Eaters
Regissör: Lucio Fulci
År: 1979
Omdöme (1-5): 1
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *