Hoppa till innehåll

Coffee and Cigarettes

En samling kortfilmer med kaffe och cigaretter som gemensam nämnare. Ganska kändisspäckat, med många kändisar som spelar nästan-sig-själva.

Det är en cool film. Eller rättare sagt, det är typiskt en sån där film som är lite FÖR cool. Om man är en cool person så måste man älska den, är man lite mindre cool kan man erkänna att det faktiskt blir ganska långtråkigt och ointressant ibland…

Inte dåligt, verkligen inte. Men… jösses vad uttråkad jag var ibland. Men så är jag ju inte en sån där cool människa heller, som automatiskt gillar filmer bara för att de är coola. För den ÄR cool…. eh, är det någon som förstår vad jag menar? :)

FilminfoIMDB: Coffee and Cigarettes
Regissör: Jim Jarmusch
År: 2003
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *