Hoppa till innehåll

A Walk To Remember

En romantisk supersnyftare! Jag tycker att det är mysigt med såna ibland… Tyvärr lider de ju ofta av att vara lite för plutteduttiga för att kunna kallas riktigt, riktigt bra filmer och så även denna. Men det gjorde inte så mycket, för det är liksom lite väntat av genren… även om man blir VÄLDIGT glad när man hittar LAGOM snyftiga filmer!

Det handlar om en “dålig” pojke i en amerikansk high school som får straffet att engagera sig i en rad aktiviteter tillsammans med “duktiga” människor. Där träffar han Jamie, som han känt hela livet men alltid hånat mer eller mindre öppet på grund av hennes kristna tro, mesiga framtoning och bristande klädintresse. De unga tu tvingas ihop allt mer när hon börjar hjälpa honom att öva repliker inför skolpjäsen, där de båda har stora roller.

Behöver jag säga att den omöjliga kärleken uppstår?

Men det är inte DET som utgör snyftgrejen. Själv hade jag ingen aning innan jag såg filmen och jag vill inte heller spoila för någon, men tro mig när jag säger att livet inte blir okomplicerat för paret.
Mycket snyftigt. Väldigt präktigt. Fortfarande gripande.
Se filmen ensam i mörkret och gråt!

FilminfoIMDB: A Walk To Remember
Regissör: Adam Shankman
År: 2002
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *