Hoppa till innehåll

Snuttefilmen

Får tacka Julia för de lugnande orden i gästboken, angående sista labben i webbprogrammeringskursen… hoppas att hon har rätt, att den inte är så grymt jobbig som det har låtit. Jag tittade lite på näst sista labben idag, tyvärr kom jag inte alls någon vart… Jaja, får läsa allt material när jag har lite tid och då kanske jag förhoppningsvis fattar något.

Nu är Jonas och jag precis hemkomna från Snuttefilmvisningen! Det är alltså en kortfilmstävling anordnad av ett festeri på universitetet. Fick se 15 filmer och alla var värda att se även om några helt klart var bättre än andra. Väldigt roligt i alla fall! I år ägde evenemanget dessutom rum på en riktig biograf, vilket definitivt var ett uppköp från Forumteatern.

Fick vara med och rösta på filmerna för senare utdelning av publikens pris och jag lade min röst på Omega III, en lustig liten film om ett akvarium som användes som TV… en stor del av den var små scener där fiskar som gjorde helt vanliga saker filmades och sedan hade ljud lagts på. Mycket finurligt. Jag gillade verkligen ett par andra också, men jag tyckte att denna var mest originell och charmig.

Nu borde jag verkligen sova… lång dag imorrn, studiebesök på Microsoft i Stockholm! Upp vid 7, knappt 7 timmar kvar…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *