Hoppa till innehåll

Digital skönhet?

Det är faktiskt lite obehagligt att tänka sig att alla bilder av vackra människor man bombarderas med ofta är så falska. Tjejerna vi förlorar alla jämförelser mot, tjejerna som ger killar bilden av hur riktiga kvinnor ska se ut, de är fejk. Det hemskaste är nästan att de tjejerna oftast är ovanligt snygga från början, men inte ens de duger.

Jag läste lite om hur man förstorade bröst, så jag tänkte att det vore roligt att testa… titta, jag har bröst:

(före och efter)

Ok, inte alls snyggt, men visst anar man effekten? Tänk då på att jag inte kan bildmanipulering, allt jag gjorde var att kladda dit lite färg i urringningen på den här bilden, det tog någon minut. Tänk sedan på att det finns folk som jobbar med detta, är experter på det och lägger ner många timmar på en enda bild. Yikes.

Ett bättre och mer skickligt utfört exempel finns att skåda på flicka.org. Missa inte heller Greg’s digital archive med liknande bilder.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *