Ny kommentarsfunktion

Nu har jag en ny kommentarsfunktion. Man vill väl inte vara sämre än alla andra… :) Testa den gärna, duger den? Borde jag fixa något mer? Är det jättestörande att man inte ser inlägget medan man skriver kommentaren?

Kommentarerna hamnar både under det kommenterade inlägget och i gästboken, detta för att jag vill ha dem samlade. I gästboken visas kommentarerna tillsammans med en länk till inlägget, för att man inte ska behöva förklara vad det är man kommenterar.

3 kommentarer

  1. Hej! Lite irriterande kanske det är att inte kunna se det man kommenterar, men det är väl mest för att jag har världens sämsta minne! Kommentarsfunktionen till min dagbok har ju precis som du skriver andra nackdelar… :)

    Håller helt och hållet med om det där att det är jobbigt att gilla ord så mycket att man måste bli så störd av felöversättningar när man läser en bok som annars är bra att hela boken förstörs. I alla fall tycker jag att det är extremt dåligt! En tryckt text som ingen ens brytt sig om att korrekturläsa?!

    Ha det!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *