Hoppa till innehåll

Bild till Sara!

Här är en bild på mig i min nya jacka, så att Sara inte tycker att jag är elak! :)

Inget direkt särskilt med den. En jäkla jacka. Köpte den för att den har många fickor så att jag kan knöla i plånbok, nycklar, mobiltelefon, kamera och vantar på samma gång om jag så vill. Det var mitt enda egentliga krav. Helst hade jag velat ha en som inte var svart… den fanns förvisso i vitt eller beige också, men beige kändes tråkigt (nästan samma färg som mitt hår…) och vitt bara dumt (lätt att smutsa ner). Röda jackor visade sig omöjliga att matcha ihop med mina skor.

Bättre så, Sara? :)

Publicerat iVardagsliv

3 kommentarer

  1. Sara Sara

    Ja, tack!!! Ledsen att jag är så sen med att titta på den, jag har ju varit bortrest… :(

  2. Många fickor är bra! Ytterligare en anledning till att jag trivs med mina shorts, vilka utöver de vanliga fickorna även har armyfickor. Dock så känner jag inte behov av att knö ner handskar i dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *