Hoppa till innehåll

VilleValla och beslutsångest

I tisdags var jag på VilleValla Pub med Adam för att fira att vi äntligen är godkända på webbprogrammeringskursen, i vilken vi gjorde sista labben ihop. Det var kul, alltid fint att prata lite engelska. Men han gick vid 10 och jag stannade tills de stängde vid midnatt. Undrar om han hade tråkigt…

Jag har beslutsångest. Min tidsplanering håller verkligen inte. Jag har tagit mig vatten över huvudet… Det är 6 veckor kvar av terminen. De tre sista kommer jag att behöva plugga till tentor heltid. Det innebär att jag har tre veckor på mig att slutföra Pragmatisk programmering, det vill säga programmera en egen webbläsare i Java. Kursen har gått hela terminen, den som blev klar först jobbade i 11 veckor eller så. Jag har knappt börjat och jag vet inte alls hur jag ska fortsätta. Det är en jätteintressant kurs, ett väldigt vettigt projekt… men det är svårt och tidskrävande. Jag tror inte att jag har en chans att klara det på tre veckor, särskilt inte med tanke på att jag har inlämningsuppgifter, labbar, föreläsningar och basgruppsmöten under dessa veckor.

Jag kommer nog att lägga ner den, även om det känns trist och dumt. Fortfarande har jag beslutsångest… men är det värt att stressa sig sönder och samman? Som det är nu har jag så mycket annat att göra och hela tiden vet jag att jag borde jobba med projektet, men det är nästan omöjligt att hitta tid.

Det är den enda kursen jag kan lägga ner. Allt annat är obligatoriskt, denna är en valfri profileringskurs. Den här perioden ska jag redan försöka ta:
TTIT63 (reglerteknik) 7p
Analys B (flervariabelanalys) 6p
Fysikaliska modeller 3p
TTIT63 är den som “ska” läsas nu, de andra är sånt jag har efter mig.
Vill man lägga 5p programmering på det? Det blir 21p! Man “ska” läsa 10p i en period! Det är inte så att jag blir särskilt hjälpt av att ha läst två av kurserna förut, jag kan inte mycket alls…

Jag antar att jag lägger ner den enda intressanta kursen jag läser just nu, fast det känns surt. Skit också! :/

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *