Hoppa till innehåll

Mycket igen…

Sisådär, då närmar man sig normaltillståndet igen, stressen tilltar… Det är verkligen fånigt mycket som borde göras nu. Jag är orolig för reglertekniktentan, jag vill verkligen ta den, men kommer jag att klara det?

Vi har haft några filmmöten nu, jag, Jonas och Tobias. Vi har kommit en god bit på väg på vårt manus, men nu måste vi lyckas låna kamera och hitta två skådespelare. Det jobbiga är att ingen av oss har så mycket tid, jag vill verkligen vara klar efter nästa vecka… kommer det att gå?

Idag har jag gjort en kommentarsfunktion till Jonas hemsida, jag är så duktig. Det var ett tag sedan jag pillade i den koden, men jag blev riktigt imponerad över hur snyggt jag byggt upp det. Den här sidan blir mer och mer likt ett snårigt härke, det blir väl så när man pillar dit nya saker hela tiden och har glömt hur det gamla fungerade. :)

Jonas och jag har blivit duktiga: vi har som målsättning att ge oss ut och springa varannan dag. Hittills två gånger, men förhoppningsvis lyckas vi få in vanan… får se! Jag har helt groteskt mycket träningsvärk i låren!

Jo, just det, vi var och tittade på SOF-kårtegen i lördags. Gissa om det kändes tråkigt att inte festa sen på kvällen… hela Linköping i festivalstämning! Men nu var det så det var… jaja. Kårtegen hade hursomhelst sagotema och jag hade kameran i högsta hugg. Mina kårtegebilder ligger på nätet åtminstone tills vidare, för den som eventuellt är intresserad.

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

  1. Skulle kunna tänka mig att ha en statistroll i eran film. Har sedan länge en dröm om att få spela en noshörning som gestaltar en kaktus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *