Hoppa till innehåll

Anmälningsstatistik, SN-mys och ångest…

Förra året sökte 380 personer samma japanskakurs som jag sökt i år. 32 kom in. Det är alltså ingen idé att hoppas på för mycket… fast enligt statistiken från förra året klarade jag mig i alla fall på både gymnasiebetyg och högskoleprovspoäng, men det med nöd och näppe.

Igår hade vi studienämndsmys vilket innebar grillning och vindrickande. Jag grillade halloumi (mums!) och de andra grillade köttbitar. Det var gott och Mona hade bakat en jättegod chokladtårta också. Trevligt, fast det blev lite kallt mot slutet och så skyller jag helt på vinet att jag somnade när Jonas och jag såg Donnie Darko director’s cut när jag kom hem… måste försöka igen, det är en toppenbra film!

Jag borde sluta oroa mig för saker… världen blir faktiskt inte bättre för att jag till exempel får ångest för varje krona jag spenderar. Det kommer att lösa sig på något sätt… Jag vill verkligen inte behöva be föräldrarna om pengar, men det går faktiskt att göra det om jag måste. Det kommer helt klart att gå åt läskigt mycket pengar i sommar i och med flytten och allt, men det skulle ändå inte skada att slappna av lite. Det löser sig, eller hur?

Däremot är det befogat att oroa sig för mina tentor. Det har gått riktigt dåligt idag, klockan är kvart över fyra och jag har knappt åstadkommit någonting. Är så fruktansvärt trött, har mest sovit…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *