Hoppa till innehåll

Pluggkugg

Japp, då har jag kuggat Analys B igen då. Jag löste nästan tre uppgifter. Ja, alltså, jag var nära att lösa alla tre. Men inte då. Inte perfekt. Kanske en, vi får se… det spelar hur som helst ingen roll.

På sätt och vis hade det varit bättre att lägga de senaste dagarna på fredagens reglertekniktenta, eftersom det blir ont om pluggtid till den nu… men samtidigt så lär jag mig lite varje gång jag försöker med dessa evinnerliga analystentor… jag kunde mer än förra gången, alltid något. Jag har redan anmält mig till omtentan den 18 augusti. Hoppas att jag kan skriva den då. Eller vi får se… jag vet inte om jag vill/orkar plugga i sommar. :)

Nu ska jag äta lunch och sen iväg på föreläsning. Segt att vara schemalagd i tenta-p. Imorrn är det utvärdering av reglertekniken också. Hur ska det gå med tentan på fredag? Snart kommer nog paniken…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *