Hoppa till innehåll

På fredag får vi se vår lägenhet!

Wee! Vi har precis bokat in en dejt med en fastighetsskötare i Bergsjön på fredag. Då får vi äntligen se vår nya lägenhet! Vi tänkte att det blev bäst att åka dit en sväng innan flyttlasset, så att vi säkert vet att vi har nyckeln och att allt är okej och så. Dessutom ska det bli väldigt spännande att se hur vi ska bo!

Det var lite bökigt att få till det hela; de har telefontid på måndagar 8-9. Tänkte vi på att det var röd dag i måndags? Nejdå. Idag onsdag fick jag tag på killen genom att lämna meddelande till huvudkontoret (som är öppet 8-12 och igår försökte jag för sent). Nu är det tyvärr för sent för att få boka Swebus billigaste biljetter, så nu kostar resan nästan 800 kronor för oss båda i stället för 340 som den kunde ha kostat om vi fått det bra priset både tur och retur. Surt… men, men.

Pengar, pengar, pengar. Om någon kunde ge mig en sisådär 40000 skulle livet bli mycket trevligare.

Saker vi behöver till lägenheten men inte har råd med:
Soffa (och gärna ett snyggare soffbord..)
Kontorsmöbler
Ny säng
Filmdator + projektor + högtalarsystem (jamen vadå, vi ser mycket film!)
Massa delar till Billy-bokhyllan
+ mer egentligen

Saker vi behöver till lägenheten och kanske eventuellt har råd med:
Lampor
Någon Billy-del
Utemöbler till balkongen

:/

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

  1. Jonas L Jonas L

    Spännande med framtidens boende! Känner för övrigt igen bekymren med att kontakta göteborgska fastighetsskötare. Man skulle kunna tänka sig att de kunde effektivisera en del av sin kommunikation en smula med någon webbaserad lösning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *