Hoppa till innehåll

Sommarlov!

Då var sista tentan avklarad! När jag klev ut ur den stora hangarliknande tentasalen möttes jag av en överväldigande sommarvärme – nu är det verkligen sommarlov!

Hur tentan gick, ja det får framtiden utvisa. Det gick helt klart sämre än bra, men med lite tur kan jag få delpoäng så att jag kanske, eventuellt, möjligtvis klarar mig. Det vore helt jäkla underbart, men jag ska försöka att inte tänka på det.

Hittills har jag firat min ledighet med att diska och äta fiskpinnar och broccoli… var på väg att hjälpa Daniel och Malin lite med deras flyttlass, men sen behövdes jag visst inte i alla fall. De flyttar verkligen in rakt mittemot oss så att vi ser in i varandras lägenheter. Här hade vi ju inte kunnat bo kvar. :) Det var rätt okej förut när man i alla fall inte kände de där människorna som man fnissade åt när man råkade se någonting man inte borde ha sett…

Ikväll blir det en liten sväng till Herrgår’n för att fira sommarlovet med en öl. Ingen alltför blöt kväll får det bli, vi ska upp bautatidigt imorrn och åka till Göteborg!

Nu måste jag nog gå och handla dasspapper…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *