Hoppa till innehåll

Nya lägenheten!

Nu har vi äntligen fått se den! Bilder från dagens utflykt till vår nya lägenhet finns att beskåda på fotodagar.

Det var faktiskt idel positiva överraskningar! Jag trodde att Bergsjön skulle vara sunkigt, men det vi såg var jättefint! Det var förstås en perfekt sommardag, men husen såg i alla fall inte skabbiga ut.

Lägenheten var helt okej, fräscha tapeter, stort kök med en massa skåp, mer garderober än jag trodde. Vi hade till och med lampor i hall, kök och badrum, så det kommer inte att vara HELT kolmörkt när vi flyttar in. Dessutom fanns det ganska gott om eluttag, i alla fall bättre än här.

Vi handlade mat och tyckte att det var lite smålångt till affären, men sen upptäckte vi ett Lidl som håller på att byggas runt hörnet om vårt hus. :) Där fanns också en annan butik, som dock hade utförsäljning vilket skulle kunna tyda på att de inte vill konkurrera med Lidl, men den som lever får se.

Dessutom hade jag fått tre Brevkollektivet-brev dit, det var roligt!

Men okej… allt är inte guld och gröna skogar. Det är mögel i badrummet. Eller hur skulle du tolka en frän doft och mörka fläckar i taket? Vi ska prata med fastighetsskötaren om det, det står faktiskt på miljöförvaltningens hemsida att han måste “utreda och åtgärda fukt- och mögelskador”, så vi har någonting att hänvisa till. Verkar lite besvärligt, förstås… Varför förföljs vi av sådant? Vi har ju fuktskador här nu, som de lyckligtvis gick med på att åtgärda efter att vi flyttat.

Och sen så kommer det nog ta en stund att lära sig vad alla nycklar vi fick går till… vi fick hur många som helst!

En till mindre bra sak var att de tidigare hyresgästerna inte hade tömt förrådet… men det är väl ingen katastrof, det löser sig.

3 kommentarer

 1. Hans Hans

  Åh, det verkar ju hur fint som helst ju!
  Lite dumt med mögel bara, men det löser sig säkert

 2. Hej, längesen sist…vilket fint ställe ni fått lägenhet på…hoppas bara det löser sig med det som misstänks vara mögel, jag håller tummarna! Ha en bra dag…

 3. Josefin Josefin

  Hej!

  Hehe det här var vekligen lusstigt. Jag sitter o slö surfar lite och hamnar här. Ju mer jag läser så förstår jag att ni bor på exakt samma ställe som vi flyttar till 1 feb! En precis likadan lägenhet! Det var väldigt roligt att du har lagt upp bilder, så jag kan drömma mej bortt lite, längtar så till flytten. Tack för intresant läsning och hoppas de löste sej med möglet ^_^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *