Hoppa till innehåll

Pieces of April

När jag såg att Peter Hedges låg bakom denna film hajade jag till; han skrev Gilbert Grape som verkligen var en storfavorit för mig då den kom och han gjorde filmmanus av Nick Hornbys underbara About A Boy. Även Pieces of April är en historia med mycket charm. Det handlar om April, som är sin familjs svarta får; hennes mamma kan inte minnas ett enda positivt ögonblick med den alltjämt bråkiga dottern. Nu har April flyttat till New York och det var ett tag sedan hela familjen samlades. Mamman är döende i cancer och April får en sista chans att försonas med henne och resten av familjen; hon ska ordna en Thanksgiving-middag. Det visar sig dock vara svårare än man kan tro… April har grannar som både hjälper och stjälper. Gullig film!

FilminfoIMDB: Pieces of April
Regissör: Peter Hedges
År: 2003
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *